Behandelingen

Gewichts
consulent

Op basis van de juiste voeding en beweging, zorgen we samen voor balans in je lichaam en een passende lichaamssamenstelling.
01 | Intake
Ons doel is op zoek gaan naar de huidige valkuilen, jouw eetpatroon en het gewenste gewicht bepalen Op basis van een eetdagboek en de intake krijgen we inzicht in de problemen, de verdeling van huidige inname van macronutriënten (koolhydraten, eiwitten en vetten), lichaamstype en lichaamssamenstelling d.m.v. de weging (BMI, Vet%, Spier%, Visceraal Vet, Ruststofwisseling)
02 | Advies & Bepalen juiste voedingspatroon
Wat is de hoeveelheid en juiste voeding die jij nodig hebt? Wat past bij jou en welke voedingstoffen helpen jou juist om af te vallen of aan te komen.
03 | Coachen
Het is belangrijk om bij gedragsverandering te kunnen sparren met een coach, metingen uit te voeren om je resultaten te kunnen monitoren en eventueel bij te kunnen sturen.
Gewichtsconsulent

Hormoon
Coach

We werken vanuit drie hormonale systemen om je symptomen niet alleen te bestrijden maar de oorzaak aan te pakken. Een oplossing voor de langere termijn.
01 | Intake & Plan van aanpak
Een digitale intake op diverse hormonale systemen is de basis van het eerste consult. Op basis van deze gegevens wordt een analyse gemaakt en plan van aanpak geschreven. Dit plan wordt besproken tijdens het eerste consult.
02 | Coachen
Ook bij het hormoondieet is het een flinke investering vaak om anders te gaan eten, inkopen en ook koken. Daarom is na een aantal weken een coachconsult prettig voor alle vragen over voeding, beweging, stressreductie de je hebt en natuurlijk ook om vooruitgang te monitoren!

Orthomoleculair
advies

Dit gaat nog verder dan de 3 hormoonsystemen! We kijken naar de werking van vitamines en mineralen in relatie tot je klachten.
01 | Intake
In de gedeeltelijk digitale intake gaan we op zoek naar de oorzaak van je klachten. Door middel van bepaalde testen kunnen we achterhalen waar een disbalans ligt en waardoor de klachten kunnen ontstaan. Aan de hand van de oorzaak bespreken we samen een goed behandelplan. En eventueel voegen we naast de juiste voeding nog tijdelijk supplementie toe om jou tijdelijk te boosten. Hierdoor worden de tekorten snel aangevuld.
02 | Coachen
Coachconsult op gebied van voeding, suppletie en klachten reductie, zodat tijdig bijgestuurd kan worden als dat nodig is.

COVID-19
Herstel


Heb je COVID-19 gehad en heb je last van aanhoudende klachten zoals vermoeidheid, kortademigheid, concentratieproblemen, depressieve gevoelens, spiervermoeidheid, ook wel bekend als Long COVID.

Ik help je bij het verminderen van de klachten en een sneller herstel.


Aangesloten bij beroepsverenigingen:

Locatie en contact

Kogendijk 95
1862 PS Bergen(NH)

Ook interessant