Skip to main content

Behandelingen

Orthomoleculair

Heb je specifieke klachten of chronische klachten die storend zijn? Dit gaat nog verder dan de drie hormoonsystemen! We kijken naar de werking van vitamines en mineralen in relatie tot je klachten. Of jij deze co-factoren mist waardoor bepaalde processen niet optimaal functioneren en klachten ontstaan. 

01 | Intake

In de gedeeltelijk digitale intake gaan we op zoek naar de oorzaak van de klachten. Aan de hand van de oorzaak bespreken we samen een goed behandelplan. 

Indien gewenst kunnen ook bloed-, speeksel- of ontlastingstesten helpen de oorzaken te vinden. Hier gaat dan wat onderzoekstijd over heen.

En volgt altijd een adviesconsult na de intake zodra uitslagen van onderzoeken binnen zijn.

02 | Adviesconsult & behandelplan

En volgt altijd een adviesconsult na de intake met een op maat gemaakt advies: voeding en eventueel tijdelijk supplementie om jou te boosten, te ontgiften of te ondersteunen waar nodig is. 

03 | Coachen

Vervolgconsult op gebied van voeding, suppletie en vooral de klachten reductie. Dit is wel noodzakelijk om echt te weten dat je op de juiste weg bent.

Hormoonfactor

Wil je van vage of chronische klachten af? Bekijk het eens vanuit de hormonale kant. Vanuit drie hormonale systemen inzicht krijgen en dan jouw symptomen niet alleen bestrijden maar echt de oorzaak aanpakken. 

01 | Intake & behandelplan

Een digitale vragenlijst is de basis van het eerste consult. Op basis van deze gegevens wordt een analyse gemaakt en tijdens de fysieke intake worden mogelijke oorzaken en het plan van aanpak doorgenomen. 

02 | Coachen

Ook bij het hormoondieet is het een flinke investering  om anders te gaan eten, inkopen en koken. Daarom is na een aantal weken een vervolgconsult prettig voor alle vragen over voeding, beweging, stressreductie de je hebt en natuurlijk ook om vooruitgang te monitoren!

NEI Therapie

Van alles wat we denken, doen en zeggen is slechts 10% een bewuste actie. De overige 90% is een onbewuste actie samengesteld uit ervaringen uit het verleden. Ingesleten patronen waardoor ook ons gedrag en ons gevoel kan mismatchen. Hierdoor kunnen klachten ontstaan. Met Neuro Emotionele Integratie (NEI) ga je met het onderbewustzijn aan de slag door middel van spiertesten. Dit is om de details van de emotionele blokkade te achterhalen. Wanneer bekend is welke emotie en welke gedachten op welk moment in het verleden zijn vastgelopen, kunnen we dit oppakken en “integreren”. Je wist de energetische oorzaak van de klacht uit het onderbewustzijn. En zonder oorzaak heeft de klacht geen bestaansrecht meer en het lichaam kan herstellen. We maken het onbewuste bewust en als je bewust meegaat in deze verandering, dan kan het zelf herstellend vermogen aan de gang.